קצת על עצמנו

חמודי עוקלה, שעומד מאחורי כמה מסעדות טובות בצפון
פותח עכשיו בחיפה עם שותפיו מסמא העכואית את ראסיף 33
About us
את השם של עוקלה קשה היה לפספס בשנים האחרונות. את דרכו המקצועית לאחר התכנית החל חמודי במסעדת מגדלנה. בראש המסעדה עמד אמנם השף יוסף (זוזו) חנא, אך היה זה חמודי שקיבל אל ידיו את המושכות, ונתן לה את הטוויסט של המטבח הערבי המודרני, שכל כך ייחד אותה. לפני כשנה, עזב חמודי את איטליאנו, והצטרף כשף לבר הקולינרי סמא, בעכו. החיבור של עוקלה, לאחים ברגוט, מסעדנים בני העיר עכו, נחל הצלחה גדולה וקצר שבחים רבים, והוא גם מונה לעמוד בראשה של מסעדת אל מרסא, השייכת גם היא לצמד האחים. כעת חוזר חמודי, יחד איתם, אל חיפה, ויחד הם פתחו השבוע בר אוכל בהובלתו.
About us

השף חמודי עוקלה חוזר לעיר הנמל עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים בעולם

עבורנו חיפה היא אחד ממעוזי האוכל המעניינים יותר שקיימים בארץ, בדגש על העיר התחתית שיש בה הכל מהכל: מוסדות כמו העוגן ומעיין הבירה לצד מקומות טרנדיים וחדשים כמו פיצה נאופוליטן או מאפיית ברדה ההיפסטרית, וכעת אל תמהיל המסעדות הנהדרות שכבר פועלות בעיר התחתית מצטרף גם השף חמודי עוקלה שפותח בר אוכל חדש בשם ראסיף 33.

המקום נפתח בשותפות עם בעלי המסעדה של עוקלה בעכו, סמא, שנפתחה לפני כשנה. המקום החדש מעוצב באופן מרשים עם בר ארוך במיוחד שמאחוריו גם חלל ישיבה בשולחנות. תחילה המקום יפעל בכל ימות השבוע החל משש בערב ומאוחר יותר, בתום תקופת ההרצה, יפתחו כאן החל משעות מוקדמות יותר.

ראסיף כוללת אוכל שמושפע מהמטבח הגלילי ומשוק ואדי ניסנאס החיפאי לצד המטבח הדרוזי והערבי שמאפיין את עוקלה במסעדותיו. המנות במקום כוללות אופציות כמו וריאציה על קובנייה הפעם מבוססת דג עם טונה, פריקה עשבי בר קצוצים ווינגרט עגבניות צלויות בטאבון (72 שקלים); דג קצוץ בעלי חסה עם אריסה, בורגול, צ׳יפס כרישה וכמון עם נענע מיובשת (64 שקלים); סיגר שוק טלה עם ציזיקי קישואים, עמבה וגרגיר נחלים (69 שקלים) וספיחה בטאבון עם כבש טחון, בצלים, סומק וצנוברים (67 שקלים).

ראסיף. העצמאות 33, חיפה. 04-6638072. לא כשר